Dr. Varga Gábor Lajos Ügyvédi Iroda

Irodánkról


Szeretettel köszöntöm irodánk honlapján. A Budapesti Ügyvédi Kamarában bejegyzett ügyvédként dolgozunk. Amennyiben megtisztel bizalmával, készségesen állunk rendelkezésére.

Ügyvédi irodánk gyors és kiszámítható munkát vállal, a megbízó igényeihez igazodva. Főbb szakterületeink a büntetőjog, a polgári jog, társasági jog, a családi jog, és az ingatlanjog valamint a társasházi jog.

 

Kiemelten foglalkozom (Varga Gábor) büntető ügyekkel, melyekben több éves tapasztalattal rendelkezem.

Másik fontos bár kevésbé ismert szakterület a Társasházi jog, melynek megismerése érdekében Társasházak közös képviseletét is ellátom már 1999 óta. Természetesen ezen belül a jogi képviselet ellátásában is nagy gyakorlatot

szereztem. 


Társam Ullmann Ferenc a Munkajog területén szerzett külön tapasztalatokat az évek során.


Irodám csendes környéken, Budán, a III. kerületben a Pók utcai lakótelepen található. Ügyvédi felelősségbiztosítással a Magyar Ügyvédek Biztosító Egyesületénél rendelkezem.

 

Ezt a honlapot dr. Varga és dr. Ullmann Ügyvédi Iroda, a Budapesti Ügyvédi Kamarában bejegyzett szervezetként tartja fenn az ügyvédekre vonatkozó szabályok és belső szabályzatok szerint, melyek az ügyféljogokra vonatkozó tájékoztatással együtt a www.magyarugyvedikamara.hu honlapon találhatóak.

 

 

 

dr. Varga Gábor Lajos:

1958. december 10-én születtem Miskolcon.  Édesanyám Varga Lajosné szül. Petró Anna a Borsod megyei Edelény városában lakott, elhunyt. Édesapám Varga Lajos együtt élt Édesanyámmal Edelényben, 2012 augusztusáig. Édesapám hentes- mészáros édesanyám, pedig ÁFÉSZ alkalmazott volt.
Nővérem dr. Fazekas Gáborné szül.: Varga Katalin jelenleg tanárnő Debrecenben él férjével és három gyermekével.


Iskoláimat Edelényben kezdtem el, ott is érettségiztem. 1978-ban felvételt nyertem a Debreceni Agrártudományi Egyetemre, amit 1984-ben végeztem el növénytermesztő szakon. Előtte 1 év katonai szolgálatot teljesítettem.

A társadalomban történt változások lehetővé tették számomra, hogy jelentkezzem a jogi egyetemre (1994 ősze), amit 1999 júniusában el is végeztem. 2003. november 20-án eredményes Jogi szakvizsgát tettem.

Jelentkeztem a Rendőrségen és felvettek a BRFK Jogi osztályára jogászként. Ott, megbíztak az új szabálysértési törvény elemzésével, majd 2000 márciusában az új szabálysértési törvény hatálybalépésekor az Igazgatásrendészeti Főosztályra vezényeltek, ahol a szabálysértési gyorsított eljárás gyakorlati megvalósításában vettem részt jogászként. Ezzel egy időben egy gyorsított szabálysértési eljárásokat Fővárosi hatáskörben lebonyolító alosztály tagja lettem.
Itt szereztem meg a bírósági eljárásokban szükséges gyakorlatot a napi 5-8 tárgyalás lebonyolítása során.

2005. október. 05-n megnyitottam a Dr. Varga Gábor L. Ügyvédi Irodát melynek keretén belül ügyvédként tevékenykedem.
Nős vagyok három gyermek édesapja. A fiam Gábor 26 éves liftszerelő mester, a nagyobbik lányom Veronika 24 éves állattenyésztő mérnök,  a legkisebbik lányom Zsuzsanna, pedig még csak 12 éves általános iskolás.

Feleségem Varga Gáborné,  állami alkalmazott.

IRODA

1036 Budapest, Kiskorona u. 2. fsz. 2.

TELEFON

+36 70 366-26-88
+36 1 240-89-97

E-MAIL

DR.VARGA.GABOR.LAJOS@GMAIL.COM